La 10 martie, ocupanții au încercat să obțină un punct de sprijin la granițele capturate, au regrupat trupele, au restabilit capacitatea de luptă /fotografia Poliției Naționale

Forțele de apărare ale Ucrainei dau o mustrare demnă și împiedică funcționarea ofensivă a Forțelor Armate ale Federației Ruse în toate direcțiile.

Acest lucru a fost raportat în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 00:00.

În special, în ziua de 10 martie, ocupanții au încercat să obțină un punct de sprijin pe granițele capturate, au regrupat trupele, au restabilit capacitatea de luptă, au completat stocurile de rachete, muniție și combustibil și lubrifianți. Din cauza pierderilor semnificative de personal și a scăderii ritmului ofensivei, acestea continuă să formeze o rezervă pe teritoriul Federației Ruse.

în general, situația din față arată astfel:

“Forțele Armate ale Ucrainei, în strânsă cooperare cu alte componente ale forțelor de apărare, rezistă cu înverșunare intervenționiștilor ruși, provocându-le pierderi semnificative de forță de muncă și echipament militar”, a menționat Statul Major General.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei Dmitri Kuleba a declarat că Federația Rusă se pregătește o altă “operațiune teribilă sub un steag fals.”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.