casele Private au fost avariate - ferestrele, ușile au fost scoase, fațadele clădirilor și mașinilor au fost distruse/foto Procuratura Regională Odessa casele Private au fost avariate – ferestrele, ușile au fost scoase, fațadele clădirilor și mașinilor au fost distruse/fotografia Procuraturii Regionale Odessa

În regiunea Odessa, ca urmare a loviturilor de rachete din noaptea de 8 Mai, trei persoane au fost rănite.

Acest lucru a fost raportat la UNIAN de către serviciul de presă al Procuraturii Regionale Odessa.

După cum sa menționat, în noaptea de 8 mai, Forțele Armate ale Federației Ruse, ignorând normele dreptului umanitar internațional, au lansat atacuri cu rachete asupra facilităților de infrastructură din districtele Bolgrad și Odessa.

Ca urmare a bombardării districtului Odessa, trei civili au fost spitalizați cu răni. Casele Private au fost deteriorate-ferestrele, ușile au fost scoase, fațadele clădirilor și mașinile au fost distruse.

În districtul Bolgrad, infrastructura critică a fost deteriorată semnificativ, unele așezări au rămas fără electricitate și alimentare cu apă. Nu sunt victime.

Foto Rusia a tras rachete în regiunea Odessa noaptea pe 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 Biroul regional al procuraturii din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa  Foto Rusia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 Biroul regional al procuraturii din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 Biroul regional al procuraturii din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 Biroul regional al procuraturii din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 Biroul regional al procuraturii din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 Biroul regional al procuraturii din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa Photo Russia a tras rachete în regiunea Odessa în noaptea de 8 Mai 08 mai 2022 biroul procurorului regional din Odessa

Procuratura a adăugat, de asemenea, că, pe 7 mai, armata rusă a lansat atacuri cu rachete asupra instalațiilor de infrastructură civilă și critică din districtele Kiev și Malinovsky din Odessa. Ca urmare a atacurilor inamice, aceste obiecte au suferit distrugeri semnificative. Valul de explozie a deteriorat 250 de apartamente ale civililor într-o clădire rezidențială din apropierea locului incidentului din districtul Kiev al orașului.

După cum a adăugat serviciul de presă, pe 6 mai, o clădire rezidențială privată de pe teritoriul comunității teritoriale Belyaev a fost deteriorată din cauza bombardării, în special a ferestrelor și a acoperișului clădirii.

Se remarcă faptul că nu există facilități militare în aceste teritorii. Au fost lansate investigații preliminare privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război (Partea 1 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei).

explozii în Odessa: ce s-a întâmplat

După cum a raportat UNIAN, pe 7 mai, ocupanții au tras șase rachete la Odessa, patru au lovit o companie privată de producție de mobilă, două au lovit pista Aeroportului. Ferestrele au fost sparte în casele din apropiere.

în plus, o clădire a cazanului a fost avariată în Odessa ca urmare a unui atac cu rachete.

noaptea s-a raportat că exploziile au tunat în Odessa și Nikolaev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *