40 mii în iunie: Zelensky prezice pierderi semnificative ale Federației Ruse după livrarea rezervei către Donbass/fotografie president.gov.ua 40 mii în iunie: Zelensky prezice pierderi semnificative ale Federației Ruse după furnizarea de rezerve către Donbass/fotografie president.gov.ua

Rusia în luna iunie poate trece granița de 40 de mii de soldați morți. 

Acest lucru a fost declarat de Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky într-un mesaj video. 

“Rusia încearcă să aducă forțe de rezervă în Donbass. Dar ce rezerve pot avea acum? Se pare că vor încerca să arunce în luptă recruți slab pregătiți, cei care au fost adunați din cauza mobilizării ascunse”, a spus el.

Citește și:  în viitorul apropiat, armata rusă va arunca toate rezervele pentru a captura Severodonetsk-Gaidai În viitorul apropiat, armata rusă va abandona toate rezervele pentru a captura Severodonetsk-Gaidai rezerve de clasa a doua: planurile Rusiei de a arunca noi trupe în Ucraina au fost suflate în bucăți “Clasa a doua” rezerve: planurile Rusiei de a arunca noi trupe în Ucraina au fost suflate în țăndări

Președintele a subliniat că generalii ruși continuă să-și vadă oamenii pur și simplu ca furaje de tun, care “este necesar pentru a oferi un avantaj în numărul de forță de muncă, numărul de echipamente militare.” 

“Acest lucru înseamnă doar un singur lucru – Rusia poate trece granița în iunie în 40 de mii de militari pierduți. Nu au pierdut atât de mult în niciun alt război de mai multe decenii”, a adăugat Zelensky.

După cum a scris UNIAN, consilierul șefului Biroului prezidențial, Mikhail Podolyak, la 4 iunie a estimat numărul rușilor uciși și răniți în timpul războiului la scară largă la aproximativ 80 de mii.

Conform estimărilor unui alt consilier al președintelui OPU, Alexey Arestovich, pierderile reale ale armatei ruse din Ucraina sunt de cel puțin 35-37 mii de oameni.

“Acest lucru este doar pentru personal, mobilizat și pentru toți ceilalți. Pentru că dacă numărăm câți au murit cu “LDPR”, atunci ar fi ca nu plus alte 20 de mii”, a spus el.potrivit Statului Major General, în dimineața zilei de 12 iunie, pierderile în rândul personalului rus s-au ridicat la aproximativ 32.150 de persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.