jumătate dintre rușii răniți nu supraviețuiesc /foto Unian (Alexander Sinitsa)jumătate dintre rușii răniți nu supraviețuiesc/foto Unian (Alexander Sinitsa)

Jumătate dintre ocupanții răniți nu supraviețuiesc în viitor din cauza lipsei de îngrijiri medicale calificate.

Acest lucru a fost declarat în aerul teledonului all-ucrainean de către șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai.

“Statisticile obișnuite ale rușilor: 50% dintre răniți nu supraviețuiesc, deoarece spitalele sunt supraaglomerate, trebuie transportate departe pentru a primi tratament medical calificat”, a spus Gaidai.

Potrivit acestuia, ocupanții îndepărtează toate echipamentele medicale scumpe din teritoriile ocupate.

“Sunt atât de nerezonabili încât au scos chiar și echipamente scumpe bune de la acele spitale din teritoriile nou ocupate. Nu este clar de ce, dar au fost duși la Lugansk. În consecință, acum răniții grav trebuie să fie luați departe. Cea mai mare parte pur și simplu nu este livrată”, a explicat el.

Citește și:  apărătorii Ucrainei au oprit asaltul lângă Maryinka, inamicul a fugit fără glorie-Statul Major General Apărătorii Ucrainei au oprit asaltul lângă Maryinka, inamicul a fugit fără glorie-Statul Major General partizanii ucraineni nu permit invadatorilor să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW Partizanii ucraineni nu permit ocupanților să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW

pierderile Rusiei în Ucraina

Reamintim că, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, de la începutul invaziei pe scară largă, militarii ucraineni au eliminat 33.000 800 de militari ruși.

În plus, începând cu 24 februarie, inamicul a pierdut: 1 mie 477 tancuri, 3 mii 588 vehicule blindate de luptă, 749 sisteme de artilerie, 238 lansatoare multiple de rachete, 98 sisteme de apărare aeriană, 216 aeronave, 181 elicoptere, 601 drone operaționale-tactice, 130 rachete de croazieră, 14 nave/bărci, 2 mii 527 unități de autovehicule și cisterne, precum și 55 de unități de echipament special.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.