ca urmare a unui atac inamic asupra Teatrului Dramatic Mariupol, 600 de persoane au fost ucise, au aflat jurnaliștii/foto azov.org.uaca urmare, atacul inamic asupra Teatrului Dramatic Mariupol a ucis 600 de persoane , au aflat jurnaliștii/foto azov.org.ua

În Mariupol, Regiunea Donetsk, ca urmare a unui atac aerian al ocupanților ruși pe un teatru de teatru, 600 de persoane au fost ucise.

Associated Press a aflat noul număr de decese ca urmare a propriei anchete.

Ancheta AP a recreat evenimentele din ziua în care a avut loc atacul, pe baza informațiilor celor care au supraviețuit, salvatori, oameni care știau bine cum funcționa teatrul ca adăpost pentru bombe și experți. 

Jurnaliștii au stabilit un număr imens de decese în Teatrul Dramatic Mariupol datorită reconstrucției unui model 3D al planului de construcție, care a fost revizuit în mod repetat de martorii direcți ai atacului ocupanților, care au descris în detaliu unde se ascundeau oamenii.

Toți martorii au spus că în bucătăria de câmp din apropiere erau cel puțin 100 de persoane și niciunul dintre ei nu a supraviețuit. Martorii oculari au împărtășit, de asemenea, că camerele și coridoarele din interiorul clădirii erau aglomerate, pentru fiecare trei metri pătrați de spațiu liber era aproximativ o persoană.

Mulți supraviețuitori estimează că aproximativ 1.000 de persoane au fost înăuntru în timpul atacului aerian.

Amintiți-vă că pe 16 martie, trupele rusești au aruncat o bombă pe clădirea Teatrului Dramatic Mariupol, unde se ascundeau mulți civili. Intrarea în adăpostul pentru bombe a fost umplută cu resturi, la început nu a existat nicio modalitate de a salva oamenii.

la sfârșitul lunii martie, Consiliul Municipal Mariupol a raportat că, în urma unui atac inamic asupra Teatrului Dramatic, aproximativ 300 de persoane au fost ucise.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *