Girkin prezice succesul APU în direcția Kherson/facebook.com/MinistryofDefence.UA Girkin prezice succesul APU în direcția Kherson/facebook.com/MinistryofDefence.UA

Teroristul și fostul lider al” DNR ” Igor Strelkov-Girkin a declarat că forțele de apărare ucrainene “au eliminat infanteria Donetsk cu 70%.” În opinia sa, următorul pas este eliminarea invadatorilor din regiunea Kherson.

el a declarat Acest lucru în timpul uneia dintre recenziile sale video.

Potrivit acestuia, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina deține un anumit număr de forțe și creează grupuri de grevă. Teroristul numește astfel de tactici corecte și este de acord cu eficacitatea sa.

Girkin a adăugat că așteaptă o “bătălie pentru inițiativă” între soldații ucraineni și ocupanții ruși. Mai mult, teroristul a spus că Forțele Armate ale Ucrainei sunt deja gata să înlăture invadatorii în direcția Kherson. O parte din acest lucru se întâmplă deja.

“Aștept o bătălie pentru inițiativă: fie a noastră va începe să atace în altă parte cu forțe proaspete, care acum se formează în grabă, fie ucrainenii, care au creat deja un grup de grevă. În direcția Kherson, au creat-o exact… Este deja o chestiune dacă rușii noștri (Unian) vor deține (poziții – UNIAN)”, a spus Girkin.

Teroristul a spus că această direcție este “apărată de miliția Donetsk”, pe care o numește și “mulțimi care nu au cele mai bune arme.” Prin urmare, Girkin consideră că succesul armatei ucrainene în regiunea Kherson este real.”dacă aș fi în locul ucrainenilor, aș lovi”, a adăugat el.

Citește și:  apărătorii ucraineni au lovit puternic armura rusă (video) Apărătorii ucraineni lovit puternic armura rusă (video) un fragment din bătălia Legiunii internaționale cu invadatorii a apărut în rețea (video) Un fragment din bătălia “Legiunii internaționale” cu invadatorii a apărut în rețea (video) APU a reușit să se regrupeze în Severodonetsk APU a reușit să se regrupeze în Severodonetsk invadatorii au adus manuale rusești la școala Mariupol (video) Invadatorii au adus manuale rusești la școala Mariupol (video)  unitățile rusești se retrag din Severodonetsk din cauza contraofensivei Legiunii internaționale - Girkin unitățile rusești se retrag din Severodonetsk din cauza contraofensivei Legiunii internaționale – Girkin

Anterior, Strelkov-Girkin a recunoscut deteriorarea situației invadatorilor ruși în direcția Kherson-Mykolaiv. Forțele Armate ale Ucrainei împing ocupanții și au avansat deja câțiva kilometri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.