fals

Pe canalul YouTube al proiectului martor ucrainean, a fost publicat un videoclip cu povestea lui Yevgeny Zhukov, legendarul parașutist al Brigăzii 79 airmobile, șeful poliției de patrulare și un participant la războiul din estul Ucrainei.

Nu a fost prima dată când Evgheni s-a confruntat cu războiul. În 2014-2015, a participat la numeroase atacuri asupra orașelor ucrainene și, de asemenea, conducând unitatea, Zhenya a îndeplinit diverse sarcini în estul Ucrainei. În special, o unitate consolidată sub conducerea personală a lui Evgheni Zhukov a deținut Aeroportul Donetsk în 2014.

După cum relatează el însuși Yevgeny:”acum toți ucrainenii sunt un singur sistem de apărare al Ucrainei.”

De la începutul invaziei pe scară largă a trupelor ruse pe teritoriul Ucrainei, Zhenya organizează logistică pentru grupurile de voluntari, procesele de apărare și sprijină moralul populației militare și civile. Bărbatul coordonează personalul subgrupurilor de voluntari de ofițeri de poliție care au venit din diferite părți ale Ucrainei pentru a apăra Kievul. “Am încercat timp de 7 ani pentru a dovedi că polițiștii, și în special polițiștii de patrulare, acei tineri care au venit pentru a servi oamenii din Ucraina, ei nu sunt inamicul, ei sunt prieteni.”

În timpul războiului, poliția continuă să lucreze într – un mod îmbunătățit-asigură activitatea blocajelor rutiere, evacuează populația, verifică documentele și vehiculele, desfășoară activități de căutare și investigație cu sabotori și, de asemenea, împiedică jafurile. “Când a izbucnit un război pe scară largă în Ucraina, poliția își face treaba în toate direcțiile: cine arde tancuri, cine luptă, cine ajută civilii, cine îi hrănește, cine evacuează oamenii… Prin urmare, ne-am arătat adevărata față”, notează Evgeny.

Potrivit serviciului de presă al Poliției Naționale a Ucrainei, de la începutul invaziei ruse la scară largă, 22 de polițiști au fost uciși în timpul îndeplinirii sarcinilor oficiale, 88 au fost răniți grav și 7 dispăruți.  

Amintiți-vă că proiectul media martor ucrainean (martor ucrainean) a fost lansat de fondatorul fondului de asistență al armatei ucrainene “întoarce-te în viață” Vitaliy deynega.

Acum, proiectul martor ucrainean există pe următoarele platforme:

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCSw52AtaknWAZLUP6ZCKm8A/featured

Facebook https://www.facebook.com/ukrainianwitness

Instagram https://instagram.com/UkrainianWitness

Telegramă pentru ucraineni https://t.me/UkrWitness

Telegramă pentru ruși https://t.me/UkrainianWitness

Voluntarii Fundației Turn Around Live lucrează îndeaproape cu luptătorii ucraineni și primesc materiale foto și video exclusive de la aceștia. Prin urmare, martorul ucrainean va publica acest conținut cu comentarii în limba engleză, astfel încât mai mulți oameni din străinătate să înțeleagă ce se întâmplă în Ucraina.

Dacă ați devenit un martor ucrainean și au imagini video de la scena evenimentelor: infrastructură distrusă, rezultatele bombardamentelor, echipamente inamice deteriorate, mitinguri pro—ucrainene – vă rugăm să ne trimiteți un e-mail [e-mail protejat]

vom pregăti materialele pentru publicarea și să le facă vizibile pentru întreaga lume!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.