Dvornikov a fost numit comandant pentru a îmbunătăți situația armatei ruse/foto NBC NewsDvornikov a fost numit comandant pentru a îmbunătăți situația armatei RF/foto de NBC News

Îndepărtarea generalului Alexander Dvornikov de la comanda războiului Rusiei împotriva Ucrainei a fost o decizie personală a lui Vladimir Putin.

Hristo Grozev, investigator al Grupului Internațional Bellingcat, a spus despre acest lucru în programul “de continuat”.potrivit Mercenarilor PMC care au luptat cu Dvornikov în Siria, el a băut mult și a dat ordine nesăbuite.

“El (Dvornikov – ed.) a avut excese cu alcool. Au existat situații în care a decis să înceapă un război noaptea fără niciun sprijin de informații. El nu a fost ascultat, au existat situații în care (el – ed.) a fost pur și simplu ignorat. Dar el poate picta o strategie”, a explicat Grozev.

Citește și:  parașutiștii din Lviv au distrus două tancuri ale invadatorilor din STUGNA-P ATGM (video) Parașutiștii din Lviv au distrus două tancuri ale invadatorilor din ATGM” Stugna-P ” (video)  ocupanții au râvnit transferul centralei nucleare Zaporozhye către Rosatom Ocupanții au râvnit transferul centralei nucleare Zaporozhye către Rosatom  Ministerul Apărării a spus despre caracteristicile noilor tactici ale ocupanților Ministerul Apărării a spus despre caracteristicile noilor tactici ale ocupanților

Faptul că Dvornikov ar fi putut fi înlăturat de la conducerea armatei ruse în luptele împotriva Ucrainei, a scris anterior New York Times. 

jurnaliștii au remarcat că generalul nu a apărut nicăieri.

Referindu-se la surse din Pentagon, publicația a menționat că “măcelarul din Alep” (așa cum este numit Dvornikov în mass-media) nu a reușit să schimbe caracterul armatei ruse, care moștenește în mare măsură doctrina Sovietică. 

Puțin mai târziu, șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai, și-a exprimat opinia că Dvornikov a primit timp până pe 10 iunie pentru a captura Severodonetsk. 

În prezent, pe 16 iunie, luptele pentru oraș continuă. Dvornikov a fost numit comandant pentru a îmbunătăți situația armatei ruse și pentru a obține cel puțin un succes. A preluat funcția în prima jumătate a lunii aprilie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.