rușii au distrus două poduri care duceau la Severodonetsk/fotografie t.me/luhanskaVTSA rușii au distrus două poduri care duceau la Severodonetsk/fotografie t.me/luhanskaVTSA

În Severodonetsk, există aproximativ 500 de civili pe teritoriul uzinei Azot.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în canalul Telegram.

“Aproximativ 500 de civili rămân pe teritoriul uzinei Azot din Severodonetsk, dintre care 40 sunt copii. Uneori, armata reușește să evacueze pe cineva”, a spus Gaidai.potrivit acestuia, nu există o evacuare deplină din Severodonetsk.

Citește și:  ocupanții au bombardat o tabără de sănătate în regiunea Harkov (foto) Ocupanții au bombardat o tabără de sănătate la țăndări în regiunea Harkov (foto)  în loc de nume-numere: jurnaliștii au arătat un mormânt imens în Mariupol pe video În loc de nume – numere: jurnaliștii au arătat un mormânt imens în Mariupol pe video  Reznikov: Occidentul s-a relaxat devreme când războiul din Ucraina continuă Reznikov: Occidentul relaxat devreme ca războiul din Ucraina continuă

“Având în vedere evenimentele recente, singura cale de ieșire din oraș este pe jos peste podul supraviețuitor, deoarece autobuzele nu vor trece – dar este extrem de periculos. Lucrăm la posibilitatea evacuării din Centrul regional cu Irina Vereshchuk. Sperăm că va fi posibil un exod organizat din oraș, dar pentru aceasta trebuie să primim garanții de securitate”, a spus Gaidai.

În același timp, potrivit lui, două poduri care duceau la Severodonetsk au fost distruse de invadatori.

“Al treilea este sub foc toată ziua, este vechi și critic de urgență, camioanele nu se pot deplasa pe el – există un risc mare de prăbușire. În cazul distrugerii acestui pasaj, centrul regional va fi întrerupt”, a subliniat Gaidai.

În același timp, el a dat asigurări că nu există nicio amenințare de încercuire a trupelor ucrainene în Regiunea Luhansk.anterior, Gaidai a raportat că aproximativ 800 de persoane se ascund în mai multe adăposturi de bombe sub uzina Azot.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.