Zhdanov a numit Podul Crimeei “obiectivul numărul unu”/fotografia cea mai mare.viața

“Obiectivul numărul unu” pentru AFU după primirea rachetelor cu rază lungă de acțiune ar trebui să fie podul Crimeei, aceasta este artera care alimentează întregul grup de ocupanți din sudul Ucrainei.

această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Jdanov într-un interviu cu Natalia Moseychuk.

Conform prognozei lui Jdanov, în cazul unui atac reușit al Forțelor Armate ucrainene pe pod, Crimeea se va transforma dintr-o peninsulă într-o insulă.

“Atunci trupele rusești înțeleg că retragerea în peninsulă este o capcană, pentru că nu există nicio cale de ieșire din ea. Pe de altă parte, Putem intra, deoarece practic nu există trupe terestre în Crimeea astăzi. Există un tranzit, o bază de transbordare. Tot ceea ce intră în Crimeea, intră imediat pe teritoriul [continental] al Ucrainei. Spitale, o bază logistică, batalioane de reparații și reabilitare care repară echipamente au fost desfășurate în Crimeea. Toate. Apoi, există trupe de pază de coastă, părți ale Flotei Mării Negre și un sistem de apărare aeriană. Nu sunt mult mai multe trupe acolo”, a spus expertul.

El clarifică faptul că, dacă armata ucraineană intră la granița administrativă cu Crimeea, Statul Major General ar trebui să evalueze situația: dacă “închidem” Podul Crimeei și facem imposibilă hrănirea ocupanților, poate avea sens să mergem în peninsulă și să începem imediat o operațiune de eliberare.

Zhdanov a reamintit, de asemenea, că până în 2014, Ucraina a delimitat Strâmtoarea Kerci, astfel încât să poată lovi partea podului Crimeei care se află în linia de demarcație.

“Dacă vă agățați de fiecare incident legal, atunci locul în care Podul Crimeei se sprijină pe țărmul nostru este teritoriul nostru”, a spus expertul.

După cum a raportat UNIAN, pe 16 iulie, consilierul șefului OP Alexey Arestovich a spus că podul Crimeei așteaptă soarta “turnurilor Boiko”.

după aceea, Duma de stat adjunct din regiunea Crimeea Mihail Sheremet amenințat o “lovitură zdrobitoare” la Kiev în cazul în care Ucraina atacă Podul Crimeea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.