situația din estul Ucrainei/foto UNIANSituația din estul Ucrainei/foto UNIAN

luptătorii ucraineni ai grupului Vostok au distrus aproape 50 de invadatori ruși într-o zi.

Acest lucru este raportat pe pagina grupului Operațional-tactic “Vostok” de pe rețeaua socială Facebook.

Se remarcă faptul că apărătorii ucraineni continuă să restrângă agresorul în zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic “Vostok”.

În special, astăzi, pe 6 iunie, soldații ucraineni au distrus: personal – 48 de ocupanți ruși; mortare – 2; ATT-3.

Citește și:  Danilov a spus câți luptători are nevoie Ucraina pentru o contraofensivă deplină Danilov a spus cât de mulți luptători Ucraina are nevoie pentru o contraofensivă cu drepturi depline APU va părăsi Severodonetsk: Zelensky a dat un răspuns APU va părăsi Severodonetsk: Zelensky a dat un răspuns Ucraina nu va avea cu cine să lupte: strategul politic a prezis când Rusia nu va fi Ucraina va avea nici o să lupte cu: strateg politic prezis atunci când Rusia nu va fi

Anterior, sa raportat că Forțele Armate ale Ucrainei au oprit ofensiva trupelor invadatoare rusești și le-au împins înapoi în direcția slavă.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a numit două direcții în față, unde se observă cea mai amenințătoare situație. 

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, ocupanții ruși continuă să asalteze Severodonetsk. Au tras asupra trupelor ucrainene cu mortare și sisteme de artilerie de diferite tipuri.

Institutul American pentru studiul războiului consideră că contraatacurile luptătorilor AFU din Severodonetsk vor atrage mai multă atenție armatei ruse de acolo, lăsând astfel pozițiile lor vulnerabile în alte direcții.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.