SUA va ajuta ofițerii ucraineni de aplicare a legii cu echipamente/foto UNIAN SUA va ajuta ofițerii ucraineni de aplicare a legii cu echipamente/foto UNIAN

Statele Unite ale Americii transferă echipamente de salvare în valoare de 50 de milioane de dolari Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat de ambasadorul SUA în Ucraina Bridget Brink pe Twitter.

“Serviciul de urgență de Stat, Garda Națională și Poliția Națională a Ucrainei au arătat un adevărat eroism în cele mai teribile condiții. Suntem mândri de consolidarea parteneriatului nostru cu Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei… Pentru a sprijini agențiile de aplicare a legii din Ucraina, oferim echipamente de salvare în valoare de 50 de milioane de dolari. Mai mult ajutor este pe drum”, a spus Brink.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul ucrainean. Kremlinul nici măcar nu a declarat război statului ucrainean. Peste 20 de mii de oameni au murit doar în Mariupol din cauza ocupanților.

autoritățile americane au decis să ajute Kievul.

Pe 19 mai, Senatul SUA a aprobat un pachet de 40 de miliarde de dolari de asistență militară și umanitară de urgență pentru Ucraina. Pe 21, proiectul de lege corespunzător a fost semnat de Președintele Statelor Joe Biden.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.