ocupanții ruși folosesc arme din Primul Război Mondial/foto Wikipedia

În 26 de zile de la invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina, apărătorii noștri au distrus mii de piese de echipament inamic. Conform celor mai recente date, armata rusă a pierdut 509 tancuri, 1556 vehicule blindate de luptă, 99 de aeronave și așa mai departe. Aparent, ocupanții încep deja să simtă o lipsă de unități de luptă și arme moderne. În caz contrar, nu ar fi folosit o mitralieră din Primul Război Mondial.

Astăzi, pe 22 martie, a fost făcută o fotografie interesantă în oleshki-ul ocupat temporar din regiunea Kherson. Imaginea arată un soldat al Federației Ruse, lângă care există o motocicletă. Conține o mitralieră antică Maxim, inventată în secolul al XIX-lea. Aceste arme au fost folosite în războaiele coloniale, războiul Anglo-Boer și Primul Război Mondial. Adică, mitraliera a fost folosită în mod activ cu mai bine de o sută de ani în urmă.

Rușii se laudă adesea că au ” a doua armată din lume.” Dar, judecând după suportul tehnic și de formare, ocupanții sunt încă departe de Forțele Armate ale Ucrainei.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.