Shock drone DSV a incinerat eficient BTR-82/Screenshot rusescȘoc drone DSHV incinerat în mod eficient rus BTR-82/Screenshot

Soldații unei unități separate de recunoaștere a Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina, cu ajutorul unei drone de atac, au incinerat elegant BTR-82 rus.

videoclipul corespunzător a fost publicat pe canalul YouTube al comenzii.

“Videoclipul arată munca filigrană a soldaților unei unități separate de recunoaștere a Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina pentru a distruge transportatorul blindat rus BTR-82. Continuăm să desfășurăm misiuni de luptă și să distrugem dușmanii Ucrainei în viitor”, au semnat apărătorii videoclipului.

Trebuie remarcat faptul că acesta este al doilea rus BTR-82 distrus de cercetașii DSHV în ultimele două zile. Cu o zi înainte, pe 27 iulie, cu ajutorul unei drone de atac, BTR-82 a fost distrus împreună cu echipajul, precum și o mașină cu mortar și un calcul al ocupanților.

despre BTR-82 rus

Acesta este principalul transportator blindat al armatei ruse. Aceștia sunt înarmați cu unități de infanterie motorizate ale Forțelor Terestre și ale marinelor. 

Principala diferență externă dintre BTR-82 și BTR-80 sovietic se află în modulul de luptă. În funcție de versiunea mașinii, aceasta conține diferite arme. Deci, pe BTR-82A, care este cel mai masiv, este instalat un tun automat de 30 mm 2A72.

În plus, APC este echipat cu o vedere de noapte, precum și navigație prin satelit. Nivelul de rezervare, de fapt, a rămas neschimbat, în comparație cu BTR-80, a fost adăugată doar o bombă anti-blocaj.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *