APU a respins atacurile ocupanților în zonele A șapte așezări /foto UNIANAPU a respins atacurile ocupanților în zonele A șapte așezări/foto UNIAN

Astăzi, pe 5 August, Forțele Armate ale Ucrainei au respins Ofensivele inamice în zonele A șapte așezări. Ca urmare a tuturor atacurilor, ocupanții au fost forțați să se retragă cu pierderi.

informațiile relevante au fost împărtășite de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina în raportul tradițional de seară de pe front.

În direcțiile Kramatorsk și Bakhmut, Rashiștii au încercat să ia poziții mai avantajoase și să îmbunătățească situația tactică din zonele Bakhmut, Zaitsev și Vershka. Atacurile s-au încheiat în zbor și pierderi pentru inamic.

“Inamicul a încercat fără succes să avanseze în direcțiile așezărilor Krasnogorovka, Avdiivka și Peski”, a raportat Statul Major General cu privire la situația din direcția Avdiivka.

APU a respins, de asemenea, un alt atac lângă Maryinka și “a forțat inamicul să fugă.” În mod similar, atacul în direcția Lozovoye sa încheiat.

Pentru a detecta pozițiile Forțelor Armate din Ucraina, ocupanții au folosit în mod activ drone. Au efectuat recunoaștere aeriană în zonele Gusarovka, Chepil, pasaje mici, Lozova rusă, Zaporozhye și Novoselovka II.

Reamintim, după cum a raportat UNIAN, vineri, 5 August, Forțele Armate ucrainene au eliberat două sate pe teritoriul regiunii Harkov — Dmitrovka și Dibrovnoye. În acest proces, a fost posibilă distrugerea multor infanterie și echipamente inamice.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.