locuitorii orașului ocupat temporar rezistă trupelor rusești/foto Pyotr Andryushchenko locuitorii orașului ocupat temporar rezistă trupelor rusești/foto Pyotr Andryushchenko

Un adolescent care a dărâmat steagul Federației Ruse din Mariupol, ocupat temporar de trupele rusești, a fost vânat, dar a reușit deja să părăsească orașul.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Din actul tânărului erou al rezistenței lui Mariupol, ocupanții au ars puțin. Nici măcar un pic. Amenințări în masă și apeluri la răzbunare. Așteptat. Dar eroul nostru Timofey s-a dovedit a fi un patinator celebru în rândul tinerilor. E în siguranță și plecat din oraș. Lasă-i să se înece în mânia lor. Și toată lumea îi poate mulțumi tipului pentru fapta de pe Instagram. Acesta este cel mai puțin pe care îl merită”, spune mesajul.

Andryushchenko a publicat, de asemenea, reacția ocupanților la steagul dărâmat al Federației Ruse.

“Nu suntem însetați de sânge și facem alocații pentru vârstă, dar… Îi chemăm pe tovarășii noștri din Mariupol să găsească un skykun și să conducă mai multe lecții despre denazificare, precum și despre tăiere și cusut”, ocupanții sunt furioși.

Andryushchenko a publicat și contul Instagram al adolescentului.

Amintiți-vă că consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, a declarat că în Mariupol ocupat, locuitorii sunt obligați să stea la cozi pentru apă potabilă timp de câteva zile. În același timp, ocupanții risipesc apa pentru udarea gazonului.

În loc să repare comunicațiile din oraș, ocupanții au deschis “puncte de spălare”, iar locuitorii locali trebuie să colecteze apă în bălți care s-au format din cauza unei rupturi de țeavă.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.