pilotul a povestit cum a zburat la Mariupol ocupat  https://t.me/andriyshTime Pilotul a povestit cum a zburat la Mariupol ocupat https://t.me/andriyshTime

un pilot militar a povestit cum a zburat cu ajutorul apărătorilor ucraineni la Mariupol asediat.

Povestea sa a fost publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării.

Potrivit pilotului, toate operațiunile de evacuare a răniților din Azovstal și de livrare a ajutorului militar au fost secrete, în acest timp, chiar și echipajele nu au avut timp să înțeleagă și să studieze toate nuanțele.

“Fiecare zbor a fost pregătit individual. Unii au avut timp să se pregătească, iar alții au avut o săptămână. Și cineva a avut câteva ore”, a împărtășit el.

Citește și:  ocupanții au început să vândă metal Azovstal furat în Mariupol Ocupanții au început vânzarea de metal Azovstal furat în Mariupol  descoperirea ucraineanului Mi-8 către Azovstal :au apărut imagini unice ale zborurilor către Mariupol (video) Descoperirea Mi-8 ucraineană pe Azovstal: au apărut imagini unice ale zborurilor către Mariupol (video)

Pilotul a menționat că principala dificultate a fost că ajutorul trebuia livrat la 100 km adâncime pe teritoriul controlat de inamic.

“nu a fost atât de dificil. A fost aproape imposibil”, a subliniat el.

Potrivit pilotului, cea mai mare emoție a fost atunci când echipajul a mers la elicopter. Dar în timpul zborului, a fost deja percepută ca muncă. “Am lucrat și am făcut ceea ce trebuia să facem”, a spus el.

Potrivit acestuia, o dată în timpul unui zbor deja de la Mariupol, la 6 km de oraș, o rachetă a lovit elicopterul și un motor a eșuat. Al doilea elicopter care zbura în spate a fost doborât de invadatorii ruși, iar echipajul a fost ucis.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.