rușii au capturat insula ucraineană pe 24 februarie/foto Unian, Oleg KutskyRușii au capturat insula ucraineană pe 24 februarie/foto Unian, Oleg Kutsky

Navele rusești de pe insula Zmeiny au solicitat sprijin aerian în timpul unui atac recent al forțelor ucrainene, dar se pare că nu l-au primit niciodată.

InformNapalm a publicat o conversație interceptată între armata inamică atunci când APU și-a îndreptat bărcile în largul insulei.

Echipajul bărcii de aterizare a Federației Ruse s-a plâns de UAV-ul Bayraktar, care a fost ulterior lovit de APU: “unde este sprijinul aerian?! Unde este suportul aerian?! Cât timp (să aștepți – ed.)? Deja pentru mingea * * acest “Bayraktar”.

Apoi armata a adăugat că bărcile au fost deja lovite.

După aceea, a urmat o altă cerere: “o a patra rachetă a fost trasă asupra noastră! A patra rachetă! Unde este “aerul”?! Unde este “aerul”?!”Ca răspuns, armata a promis să “informeze” conducerea despre această problemă.

ce a precedat

Sâmbătă, 7 mai, în largul coastei insulei Zmeiny, apărătorii ucraineni au distrus două bărci de asalt amfibii inamice de tip Raptor și o barcă amfibie de tip Serna cu sistemul de rachete antiaeriene Tor. Un alt Raptor a fost deteriorat semnificativ.

după cum a scris UNIAN, pe 6 mai, o fregată rusă a proiectului 11356p de tip Burevestnik a izbucnit lângă Insula șarpelui. A avut loc o explozie pe navă, urmată de un fulger.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *