teroristul a fost premiat “pentru curaj și eroism prezentat în îndeplinirea datoriei militare”/captură de ecran din videoclip

În a șasea lună a invaziei militare pe scară largă a Rusiei în Ucraina, președintele țării agresoare, Vladimir Putin, a acordat titlul postum de Erou al Rusiei fostului comandant AFU lichidat al tunarilor “DNR”, Olga Kachura.

țara agresoare raportează despre acest lucru pe site-ul Kremlinului.

Citește și:  ocupanții vor să transforme Azovstal într - un depozit de deșeuri-explorare Ocupanții vor să transforme Azovstal într – un depozit de deșeuri-inteligență fiecare dintre aceste gunoi știa unde merge: ex-comandant al Azov - despre ocupanții capturați “Fiecare dintre aceste gunoi știa unde se duce”: ex-comandant al “Azov” – despre ocupanții captivi Federația Rusă nu avea de gând să schimbe prizonierii ucraineni uciși în Elenovka-intelligence Federația Rusă nu a fost de gând să facă schimb de prizonieri ucraineni uciși în Yelenovka-informații ocupanții au lovit regiunea Dnipropetrovsk din uragane: sunt răniți, zeci de case deteriorate ocupanții au lovit regiunea Dnipropetrovsk din “uragane”: sunt răniți, zeci de case deteriorate

Se știe că Kachura a luptat împotriva Ucrainei sub semnul de apel “Korsa”.

teroristul a fost premiat “pentru curajul și eroismul arătat în îndeplinirea datoriei militare.”

Ceremonia de Rămas Bun cu Kachura trebuia să aibă loc în dimineața zilei de 4 August în Teatrul Dramatic din Donetsk, dar a fost amânată deoarece, după cum spun militanții, bombardarea centrului orașului.

În plus, liderul “DNR” Denis Pushilin a numit moartea lui Kachura o “pierdere uriașă” și i-a acordat titlul de “Erou al DNR”.

terorista Olga Kachura:

Kachura a lucrat ca anchetator la Donetsk, a fost locotenent colonel de poliție în rezervă și a demisionat din Ministerul Afacerilor Interne în februarie 2011. 

Ultima sa funcție este șef adjunct al departamentului Departamentului raional Kirovsky al Departamentului orașului Donetsk al Ministerului Afacerilor Interne. 

În 2014, și-a schimbat jurământul și s-a alăturat militanților teroristului și sabotorului rus Igor Bezler. Ea a luptat împotriva Ucrainei ca parte a “celei de-a 3-a brigăzi separate de puști motorizate”Berkut”. 

În ianuarie 2022, Tribunalul raional șevcenko din Cernăuți l-a condamnat pe Kachura în absență la 12 ani de închisoare în temeiul articolului privind participarea la un grup terorist sau la o organizație teroristă. 

SBU a raportat că ea a condus bombardarea pozițiilor AFU de la gradele de lângă Ilovaysk, Debaltseve, Uglegorsk, Avdiivka și Marinovka, ceea ce a dus la decese în masă. 

la 3 August, a devenit cunoscut faptul că APU a lichidat Kachura. 

conform declarațiilor militanților “DNR”, teroristul a murit pe 29 iulie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.