trupele rusești continuă operațiunea ofensivă asupra orașelor ucrainene, dar suportă pierderi/foto UNIAN

Ocupanții ruși continuă operațiunea ofensivă împotriva Ucrainei, inamicul restabilește capacitatea de luptă a unităților, reumplând proviziile.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 12:00.

inamicul a suferit pierderi în trei direcții:

În aceste zone, APU a oprit ocupanții și nu a permis ofensiva să aibă loc.

se remarcă faptul că în Volyn inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive în această direcție. Conducerea militară a Belarusului ia măsuri pentru a consolida protecția frontierei cu Ucraina. Există posibilitatea participării directe a Forțelor Armate din Belarus la ostilitățile împotriva Ucrainei din partea Rusiei.

Statul Major General, de asemenea, a raportat că pe Polessky direcția acțiunilor active din partea inamicului nu este înregistrată. După pierderi semnificative, ocupanții ruși iau măsuri pentru a restabili capacitatea de luptă și pentru a-și regrupa trupele.

În Seversky În direcția fasciștilor ruși, se desfășoară echipamente de Inginerie a pozițiilor din districtele Mikhailo-Kotsyubinskoye, Levkovichi, Zhukotki, Gorodnya (regiunea Chernihiv).

În Slobozhansky Cu toate acestea, atunci când a încercat să reia acțiunile ofensive, inamicul nu a obținut succes.

Invadatorii s-au înrădăcinat în partea de nord a orașului Izyum, fără a abandona încercările de a-l captura.

pe Donetsk și Tavrichesky Principalele eforturi ale fasciștilor se concentrează pe capturarea orașelor Mariupol și Severodonetsk. Inamicul a capturat periferia estică a Mariupolului.

După un atac nereușit asupra așezării Rubezhnoye, invadatorii s-au retras în așezarea Kapitolovka.

pe Volnovakha Inamicul încearcă să dezvolte o ofensivă în direcția așezării Krasnaya Polyana. El a încercat să avanseze în direcția așezării Olginka.

Potrivit rapoartelor, unitățile ocupanților care au efectuat ofensiva în zona operațională Donetsk au întâmpinat o rezistență puternică din partea forțelor armate ale Ucrainei și au pierdut capacitățile ofensive.

În Yuzhnobugsky În această direcție, inamicul nu abandonează încercările de a relua acțiunile ofensive pentru a-l înconjura pe Nikolaev.

Pentru a susține ofensiva, invadatorii au încercat să desfășoare unități de trupe de rachete și artilerie și apărare aeriană. Nu au avut succes. Ocupanții s-au retras în zona localității Mylovo, efectuează echipamente de Inginerie a pozițiilor ocupate și trag rezerve.

noi credem în Forțele Armate ale Ucrainei! Vom câștiga împreună! Glorie Ucrainei!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *