invadatorii au invadat Ucraina/REUTERS foto

O altă interceptare a conversației ocupanților a fost publicată. A fost publicat pe canalul său YouTube de către consilierul ministrului de Interne Anton Gerashchenko.

Judecând după conversație, ocupantul rus vorbește cu soția sa, ea îl sfătuiește să ” stea acolo liniștit într-un colț.”

Militarul îi răspunde soției sale: “comandantul Brigăzii se spune deja:”la naiba, aceasta este Cecenia, 95 de ani, cea mai tare.” Iată același lucru ca și aici! Suntem ca niște pisoi orbi care merg și nu știm ce se va întâmpla!”.

Apoi soția armatei ruse întreabă dacă într-adevăr mint despre victoriile lor. Ca răspuns, el sfătuiește să urmărească canalele ucrainene.

Războiul din Ucraina 2022

Reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie 2022. Se știe că armata rusă a intrat în țara noastră de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete către Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie.

există, de asemenea, rapoarte periodice că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse. Rețeaua publică fotografii și videoclipuri despre mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Republicii Belarus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.