multe aeronave ale ocupanților au fost distruse/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a raportat că 105 avioane inamice au fost deja distruse, inclusiv 6 în ultimele 24 de ore.

el a spus acest lucru la un briefing privind datele operaționale cu privire la situația în ceea ce privește invazia rusă a Ucrainei.

“În timpul zilei, cerul nebun și iadul nebun au oferit agresorului rus Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei. În timpul zilei, 6 avioane inamice, un elicopter, vehicule aeriene fără pilot – 5 și 5 rachete de croazieră au fost doborâte. Astfel, am depășit numărul dorit – 100 de avioane inamice doborâte. Și acum 105 avioane inamice sunt considerate distruse. Este vorba despre mai mult de 5 regimente de aviație sau o armată aeriană separată”, a subliniat Arestovich.

Potrivit acestuia, avioanele inamice nu au efectuat nicio acțiune timp de câteva zile, cu excepția zonei OOS și Mariupol, unde sistemul de apărare aeriană nu este atât de puternic din cauza pierderilor militare. 

“Ulterior, au decis să zboare peste orașele pașnice din Ucraina, să le bombardeze. Și totul s-a încheiat în mod natural în înfrângere pentru ei”, a subliniat Arestovici.semnele de pregătire a Forțelor Armate ale Republicii Belarus pentru o invazie directă a teritoriului Ucrainei au fost înregistrate anterior. În același timp, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că există o mare amenințare a ofensivei Republicii Belarus în direcția Volyn.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.