în același timp, există și alte canale de aprovizionare a trupelor în Forțele Armate, a remarcat expertul/foto t.me/serhiy_haydayÎn același timp, AFU are alte canale de aprovizionare a trupelor , a remarcat expertul/foto t.me/serhiy_hayday

Trupele rusești nu își abandonează intențiile de a confisca și controla autostrada Lisichansk-Bakhmut. 

Acest lucru a fost declarat de către expertul militar Oleg Jdanov pe aer de Radio NV.

“Aceasta (autostrada-ed.) poate fi numită “drumul vieții”. De ce? Deoarece aceasta este una dintre rutele de aprovizionare ale grupului nostru, care se află în Severodonetsk și Lisichansk. Prin urmare, este extrem de important”, a spus el.

care este situația pe autostradă

Pe 26 mai, șeful Administrației Regionale de Stat Luhansk, Serghei Gaidai, a menționat că autostrada Lisichansk-Bakhmut este liberă de forțe de ocupație, dar inamicul o bombardează constant.

Forțele AFU au distrus punctul de control al DRG-ului rus pe autostradă împreună cu cincizeci de ocupanți. 

Citește și:  apărătorii Ucrainei au demilitarizat Federația rusă de la aproape 30 de mii de ocupanți (infografic) Apărătorii Ucrainei au “demilitarizat” Federația rusă de la aproape 30 de mii de ocupanți (infografic) în Ucraina, Rusia a observat o schimbare în tactica utilizării armelor de precizie În Ucraina, Rusia a observat o schimbare în tactica utilizării armelor de înaltă precizie Rusia vrea să rămână mult timp în regiunea Kherson - inteligență Rusia vrea să rămână în regiunea Herson pentru o lungă perioadă de timp-informații

războiul din Ucraina: date actualizate

Inamicul continuă să avanseze în est și și-a concentrat toate eforturile asupra capturării regiunilor Luhansk și Donetsk. În timpul zilei, APU a respins 12 atacuri ale rușilor.

Luptele grele continuă pentru Severodonetsk, Lisichansk; ocupanții încearcă să ajungă pe autostrada Lisichansk-Bakhmut. Inamicul a reluat ofensiva în direcția slavă.

Potrivit experților Institutului American pentru studiul războiului, invadatorii au eșuat deja în încercarea de a avansa la sud-est de Izyum din regiunea Harkov. 

Invadatorii avansează constant de la Popasnaya la Bakhmut, dar în viitor această mișcare va încetini, spun analiștii. 

În regiunea Kherson, inamicul construiește deja oa treia linie de apărare, ceea ce indică probabil intențiile trupelor rusești de a rămâne în regiune mult timp. 

Rusia continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.