Pilotul – “wagnerivets” a cerut încetarea războiului/screenshot

A existat un videoclip cu interogarea unui pilot Wagnerian capturat doborât lângă Svetlodarsk Su-25-maiorul Andrei Fedorchukov. Ocupantul, care a zburat să bombardeze orașele ucrainene, asigură că și-a regândit poziția în război.

Videoclipul a fost publicat de canalul Telegram “Zbroynih Forces News”.

rusul a spus că în captivitate ucrainenii s-au arătat cu demnitate, cu condiția ca îngrijirea medicală necesară, alimente și îmbrăcăminte.

“Vreau să spun că acesta este într-adevăr un război greșit. Tot felul de orori se întâmplă cu adevărat aici, despre care poate nici nu știm. Am văzut multe lucruri aici pe care nu le-am mai văzut până acum, așa că trebuie să oprim totul”, a spus Fedorchuk în videoclip.

După cum a raportat UNIAN, pe 18 iunie, armata ucraineană a doborât un avion rus de atac Su-25 lângă Svetlodarsk, regiunea Donetsk. Pilotul “Wagnerian” a fost capturat.

Avionul de atac Su-25 este un trofeu al soldaților celei de-a 72-a brigăzi mecanizate separate numite după cazacii Negri. El a fost aterizat de o lovitură de la sistemul de Rachete Antiaeriene portabile Igla.

Citește și:  armata ucraineană a distrus 106 ocupanți în est Armata ucraineană din est a distrus 106 ocupanți Ermak despre apărătorii lui Azovstal: sunt în viață, există o legătură cu unii Ermak despre apărătorii “Azovstal”: sunt în viață, există o legătură cu unii  un medic a capturat opt invadatori aramă și a arătat-o pe video Medicul a capturat opt ocupanți aramă și a arătat-o pe video  ocupanții din cinci direcții încearcă să împiedice regruparea unităților AFU-Statul Major General Ocupanții din cinci direcții încearcă să împiedice regruparea Unităților AFU – Statul Major General doborârea unui inamic Su-25 în Donbass: un pilot Wagnerian a fost capturat doborârea unui inamic Su-25 în Donbass: un pilot Wagnerian a fost capturat

Apărătorii ucraineni au reușit să-l captureze pe pilotul rus Andrey Fedorchukov. În timpul interogatoriului, el a mărturisit că a fost mercenar al companiei militare private a lui Wagner.

Fedorchuk a primit 205 mii de ruble pe lună pentru participarea sa la războiul împotriva Ucrainei. La 18 iunie, a primit ordinul de a ataca o fortăreață a Forțelor Armate din Ucraina. Anterior, pilotul a zburat pentru a bombarda orașele ucrainene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.