activitatea coloanelor umanitare din regiunea Kiev a fost împiedicată de tancurile ocupanților/foto REUTERS

Astăzi, mai puțini oameni au fost evacuați din regiunea Kiev decât se aștepta, deoarece mișcarea convoaielor Umanitare a fost împiedicată de tancurile ocupanților ruși.

Ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei Denis Monastyrsky a spus acest lucru în timpul unui Teledon.”din păcate, mai puține persoane au fost evacuate astăzi decât ne așteptam din regiunea Kiev”, a spus el.

Potrivit acestuia, în special, au existat cazuri în care doar o coloană care se mișca, în special, în districtul Brovarsky, a fost întâmpinată de tancuri, concediată, avertizând că coloana nu va fi permisă.

Monastyrsky a spus că în timpul întregii evacuări a populației civile, doi polițiști și un salvator răpit au fost uciși.

Ca UNIAN a raportat mai devreme, șef adjunct al biroului președintelui Ucrainei Kirill Timosenko a spus că 3810 de persoane au fost evacuate de coridoare umanitare astăzi.potrivit ministrului pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar din Ucraina Irina Vereshchuk, nouă coridoare umanitare au fost convenite pe 17 martie. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.