Federația Rusă se va concentra pe capturarea Bakhmut și Seversk/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseFederația Rusă se va concentra pe capturarea Bakhmut și Seversk/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

în stadiul actual al războiului, Rusia se va concentra pe capturarea Seversk și Bakhmut, fără a acorda prioritate capturării Slavyansk.

acest lucru este raportat de Institutul pentru studiul războiului (ISW).

Analiștii observă că planurile ocupanților pentru Bakhmut și Seversk sunt confirmate și de întâlnirea ministrului rus al Apărării, Serghei șoigu, cu comandantul Grupului de trupe din Est, locotenentul general Rustam Muradov, care a avut loc pe 18 iulie. Potrivit Ministerului rus al Apărării, șoigu a inspectat grupul estic și l-a instruit pe Muradov să acorde o atenție prioritară distrugerii rachetelor ucrainene cu rază lungă de acțiune și a sistemelor de artilerie. Potrivit experților, Muradov conduce trupele în direcția Izyum. Acest grup acționează pentru a captura Slavyansk, dar Shoigu nu a dat instrucțiuni generalului să acorde prioritate confiscării teritoriului.

ISW a dezvăluit pentru prima dată o mențiune directă a grupării estice a trupelor care operau în Ucraina în această etapă a războiului. Anterior se știa despre participarea grupurilor centrale și sudice de trupe sub comanda colonelului General Alexander Lapin și a generalului armatei Serghei Surovikin.

Gruparea estică a trupelor constă probabil din unități din Districtul Militar estic al Federației Ruse, care operează în direcția Izyum.

Este demn de remarcat faptul că Muradov are un rang mai mic decât Lapin și Surovikin. Experții sugerează că Kremlinul consideră Districtul Izyumsko-Slavyansky mai puțin o prioritate decât confiscarea altor teritorii din Donbas. Probabil, Kremlinul direcționează resursele militare și conducerea de rang înalt către succesele locale din jurul Seversk și Bakhmut.

În același timp, ISW ezită dacă Muradov conduce invadatorii din jurul Harkovului.

Potrivit analiștilor Institutului, trupele ruse au efectuat o serie de atacuri terestre la est de Seversk și la sud de Bakhmut și au intensificat Ofensiva asupra Avdiivka și au efectuat atacuri terestre limitate pe linia frontului Donețk–Avdiivka.

falsefalsefalse hărți ale operațiunilor militare din Ucraina/ISWHărți ale operațiunilor militare din Ucraina/ISW citește și:  ocupanții au tras asupra lui Nikolaev cu cochilii de cluster (foto) Ocupanții au tras asupra lui Nikolaev cu cochilii de cluster (foto) ocupanții sunt epuizați: Jdanov a spus că Federația Rusă a creat batalioane gastrice “Ocupanții sunt epuizați”: Jdanov a spus că Federația Rusă a creat “batalioane gastrice”  Bine ați venit în Ucraina: soldații ucraineni au învins puternic artileria Federației Ruse (video) Bine ați venit în Ucraina: soldații ucraineni au învins puternic artileria Federației Ruse (video) Baykar Makina a spus că nu vor vinde niciodată Bayraktar Rusiei Baykar Makina a spus că nu va vinde niciodată Bayraktar Rusiei Federația Rusă a provocat o lovitură masivă regiunii Odessa :există victime (video) Federația Rusă a provocat o lovitură masivă regiunii Odessa: există victime (video)

După cum a raportat UNIAN, potrivit expertului Oleg Jdanov, potențialul ofensiv al armatei ruse este aproape epuizat. Invadatorii trec la vechile arme sovietice și iau pe oricine în rândurile lor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.