A fost emisă o ștampilă specială cu celebra frază/foto Unian, Taras KashubaO ștampilă specială a fost emisă cu celebra frază/fotografie UNIAN, Taras Kashuba

Autorul legendarei fraze despre nava rusă a fost atribuit unui marin pentru a – și elibera adevăratul autor din captivitatea invadatorilor-un gardian de Frontieră, al cărui nume nu este numit.

Acest lucru a fost anunțat de către consilierul ministrului Apărării Alexey Kopytko.

“După ce a desemnat ca autor al expresiei un marin care fusese deja scos din captivitate, a fost posibil să scoată din captivitate un polițist de frontieră care a rostit-o de fapt. În alte circumstanțe, el nu ar fi fost niciodată dat. Fie ar fi fost torturați, fie ar fi fost rupți de tortură și forțați să exprime golurile rospropagandei pe cameră”, a spus el.

Kopytko a subliniat că marinarul, care a preluat toată publicitatea, a salvat viața unui polițist de frontieră.

Anterior, în aerul teletonului de informații, șeful avanpostului de frontieră” Insula șarpelui ” Bogdan Gotsky a reamintit că rușii au oferit polițiștilor de frontieră de pe insulă să se predea și să primească un salariu mare, dar polițiștii de frontieră au refuzat.

apoi unul dintre ei a subliniat direcția în care ar trebui să meargă nava rusă.

“Acesta este subordonatul meu. Un polițist de frontieră”, a spus Gotsky.

el a confirmat că numai polițiștii de frontieră aveau acces la postul de radio.

“Am fost martor la această frază. Autorul acestei fraze a fost în captivitate timp de o lună și jumătate, acum este în libertate”, a adăugat șeful avanpostului de frontieră.

În același timp, aceste informații au fost confirmate de reprezentantul serviciului de frontieră de Stat Andrey Demchenko în comentariul UNIAN.

Potrivit acestuia, atribuirea autorului acestei fraze unui alt militar – nu unui polițist de frontieră – a fost o operațiune de informare – o acoperire pentru a nu face rău nimănui.

La urma urmei, datorită faptului că numai polițiștii de frontieră aveau acces la postul de radio, ocupanții le-au arătat “o atenție specială” în captivitate.

Demchenko a clarificat că numele polițistului de frontieră va fi chemat atunci când va deveni posibil.”

El a subliniat că toți apărătorii șarpelui sunt eroi, așa că s-au ridicat unul pentru celălalt.

Citește și:  mâine Ukrposhta lansează spre vânzare marca rusă a navei de război... ASTA E! Mâine Ukrposhta este eliberarea de brand ” navă de război rusă… ASTA E!” expertul a explicat importanța insulei Zmeiny pentru ruși și pericolul ocupației sale pentru APU Expertul a explicat importanța Zmeiny Island pentru ruși și pericolul ocupației sale pentru APU  ocupanții ruși înrolează bucătari de nave și șefi de latrine în rândurile pușcașilor marini Ocupanții ruși înrolează bucătari de nave și” șefi ” de latrine în rândurile marinarilor

După cum a raportat UNIAN, mai devreme autorul frazei a fost atribuit lui Roman Gribov, care a fost întors din captivitate pe 24 martie.

Pe 24 februarie, agresorul a tras din arme navale și a folosit avioane de luptă pe polițiștii de frontieră și soldații forțelor armate ale Ucrainei pe insula Zmeiny.conform informațiilor disponibile la acel moment, infrastructura a fost distrusă și insula a fost capturată.

Înainte de aceasta, inamicul a încercat în mod repetat în zadar să intimideze apărătorii ucraineni cu cereri de predare și a primit singurul răspuns corect – nimeni nu se va preda.

În aceeași zi, Anton Gerashchenko, consilier al Ministrului Afacerilor Interne, a raportat că 13 Grăniceri ucraineni au fost uciși în timpul unei greve de artilerie pe insula Zmeiny.

pe 28 februarie, Statul Major General a anunțat că infanteriștii ucraineni și polițiștii de frontieră care au fost capturați de ocupanții ruși de pe insula Zmeiny sunt în viață și sunt în captivitate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.