Podolyak a declarat că adevărul despre acțiunile Federației Ruse se află în mii de orașe, case și oameni distruși/foto de REUTERS

Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului prezidențial, a spus că adevărul despre acțiunile Federației Ruse se află în mii de orașe, case și oameni distruși.

El a anunțat acest lucru pe Twitter.

Podolyak a menționat că Federația Rusă încearcă să convingă lumea că nu distruge cartierele rezidențiale, nu bombardează orașele și nu există victime în rândul populației civile.

“Acestea sunt noi teze de propagandă complet false. Adevărul este în mii de orașe, case și oameni distruși. Adevărul este în catastrofele umanitare aranjate de Federația Rusă”, a subliniat consilierul șefului PO.

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 17 martie, Podolyak a sugerat că va dura de la câteva zile la o săptămână și jumătate pentru a coordona punctele controversate în dezvoltarea unui acord de pace între Ucraina și Federația Rusă.

Unul dintre aspectele cheie ale Acordului de pace, în dezvoltarea căruia partenerii noștri, inclusiv Polonia, sunt, de asemenea, implicați indirect, este încetarea imediată a focului și retragerea imediată a trupelor ruse de pe teritoriile Ucrainei conform unui plan specific, verificat legal. În plus, statele străine vor garanta îndeplinirea condițiilor și securitatea Ucrainei în viitor. Va fi un document care descrie în detaliu procedura în cazul agresiunii repetate a Rusiei-o formulă inovatoare care poate deveni baza pentru crearea unui sistem de securitate complet nou în Europa.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.