Rusia suferă pierderi grele în Ucraina/Screenshot Rusia suferă pierderi grele în Ucraina/Screenshot

Teroristul Igor Girkin a recunoscut pierderile grele ale ocupanților în luptele cu armata ucraineană.

el a spus despre acest lucru în blogul său permanent.

“Pierderile sunt ca într-un mare război serios… Afganistanul se odihnește de mult timp. Cel puțin, în funcție de rata pierderilor, se odihnește mult timp. De la bun început”, a spus militantul.

război în Ucraina: date curente

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.