Sistemul ucrainean de apărare aeriană ” Osa ” a distrus o dronă inamic în Zaporozhye/Screenshot

Apărătorii Zaporozhye au înregistrat o altă dronă rusă “Orlan-10” în contul lor. Prețul uneia dintre acestea ajunge la aproximativ 100 de mii de dolari.

activitatea sistemului de rachete antiaeriene interne “Osa” a fost înregistrată de unul dintre militari, iar videoclipul a fost publicat în canalul Telegram al Azov Dnepr TrO.

Se remarcă faptul că armata rusă folosește în mod activ UAV-ul Orlan-10 pentru recunoașterea și corectarea focului său de artilerie. Ea, ca orice dronă de dimensiuni mici, este destul de greu de observat, atât cu ochii, cât și pe radar. Și este, de asemenea, destul de dificil să tragi în jos – cu toate acestea, nu vei zbura departe de înțepătura ucraineană.

“Lansarea efectivă a sistemului de apărare aeriană OSA! Ne uităm cu extaz la mișcarea rapidă a rachetei, realizând că păstrează viața ucrainenilor și inviolabilitatea pământului nostru dat de Dumnezeu”, au semnat militarii videoclipul.

După cum a declarat anterior ministrul Apărării Alexei Reznikov, Ucraina se confruntă acum cu o serie de ținte de arme din cauza invaziei pe scară largă a Federației Ruse. În primul rând, vorbim despre obținerea unui MLRS în stil NATO și muniție pentru ei.

În plus, pentru a crește eficiența pe câmpul de luptă, a remarcat Reznikov, este necesar să se convină cu partenerii cu privire la trecerea la livrări nu sub formă de platforme separate, ci sub formă de unități integrale care sunt imediat gata să îndeplinească sarcini de luptă.

după cum a scris deja UNIAN, cu o zi înainte ca Statele Unite să trimită un alt lot de obuziere de remorci M777 ca parte a unui pachet de asistență militară către Ucraina pentru a lupta împotriva ocupanților ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.