Locul “atacului” asupra sediului Flotei Mării Negre din Rusia/fotografie t.me/bbbreaking

Forțele Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei au reacționat la informațiile din mass-media de propagandă despre presupusa bombardare cu drone a sediului Flotei Mării Negre a Federației Ruse din Sevastopol de către armata ucraineană.

Centrul de presă al Marinei a numit informațiile despre ficțiunea de bombardament.

“De fapt, inamicul nu a îndrăznit să țină Ziua Flotei Mării Negre a Federației Ruse și, pentru a nu se rușina din nou în fața întregii lumi, temându-se de Forțele Armate ale Ucrainei, a venit cu o scuză pentru a anula evenimentele cu ocazia așa-numitei sărbători. Cu astfel de declarații, inamicul își recunoaște apărarea aeriană ca fiind incompetentă și pune și mai multe îndoieli cu privire la existența podului Crimeei”, se spune în mesaj.

Ei au reamintit că Ucraina eliberează teritoriile ocupate, folosind armele disponibile în acest scop.

“Țintele noastre sunt exclusiv facilități militare ale Federației Ruse. Nu lovim pe teritoriul Federației Ruse. Crimeea este Ucraina”, a notat Marina.

Astăzi, Rusia a anunțat un “atac al Forțelor Armate ale Ucrainei” asupra sediului Flotei Mării Negre situat în Sevastopol ocupat. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

Ulterior, președintele Ova Odessa, Serghei Bratchuk, a negat declarațiile ocupanților despre “greva AFU” la sediul Flotei Mării Negre din Crimeea. “Mesajul despre presupusul atac ucrainean asupra sediului Flotei Mării Negre din Sevastopol este o provocare flagrantă. Eliberarea Crimeei noastre de ocupanți nu se va întâmpla atât de mult și mult mai eficient. Toate la timp”, a scris el.

în Crimeea, ei au declarat, în general, că sediul central ar fi fost atacat de pe teritoriul Sevastopolului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *