APU a distrus sediul inamic în direcția Kharkiv cu ofițeri superiori/foto UNIANAPU a distrus sediul inamic în direcția Kharkiv cu cei mai înalți ofițeri/foto UNIAN

Forțele Armate ale Ucrainei au lovit sediul ocupanților în direcția Harkov. Înăuntru erau cei mai înalți ofițeri — coloneli și generali.

Am reușit să aflăm despre acest lucru din interceptare, care a fost publicată pe canalul său YouTube de către consilierul ministrului Afacerilor Interne Anton Gerashchenko.

“Nu există sediu! Distrus, pe * uy . Abia am scăpat. [Eram] cu toată lumea: colonei, generali — toată lumea era acolo”, a spus ocupantul într-o conversație cu soția sa.

Mai mult, soldatul a spus că nu știe cine a reușit să supraviețuiască, deoarece a fugit repede de la sediu. Acum, Rashist, împreună cu alți membri ai unității sale, se ascund în subsolurile APU.

Amintiți-vă că pe 13 iunie, Garda Națională a spus despre greva asupra sediului central, a depozitului de muniții și a echipamentelor ocupanților din regiunea Harkov. Focurile au fost trase de unități de artilerie, iar gardienii naționali au corectat focul. Poate că a fost vorba despre acest atac pe care ocupantul la spus în interceptare.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.