pe pământ ucrainean, moartea așteaptă fiecare militar rus/foto REUTERS

În cele 20 de zile ale invaziei Ruse, forțele de apărare ucrainene au eliminat 10 persoane din Înaltul Comandament al trupelor rusești.

Acest lucru este raportat de Centrul pentru combaterea dezinformării și securității informațiilor din cadrul NSDC.

Potrivit raportului, printre aceștia se numără patru generali majori, trei coloneli și trei locotenent-coloneli.

deci, armata ucraineană eliminat:

“Moartea așteaptă fiecare militar al Federației Ruse, indiferent cât de “elită” sau “rară” îl consideră ocupanții. Pe solul ucrainean, el are un preț-îngrășământ pentru cernoziomuri. Glorie Ucrainei!”,- a subliniat în centru.

Citește și:  inamicul are probleme cu furnizarea de trupe cu muniție - Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina Inamicul are probleme cu furnizarea de trupe cu muniție-Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina războiul Rusiei împotriva Ucrainei: mass-media a aflat câte rachete a lansat deja inamicul Războiul Rusiei împotriva Ucrainei: mass-media a aflat câte rachete a lansat deja inamicul armata rusă fugind de Nikolaev, intrând în dinți de la APU (video) armata rusă fugind de Nikolaev, intrând în dinți de la APU (video)

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.