agenții inamici sunt încă operează în Ucraina/foto Unian, Vyacheslav Ratynsky

O rețea inamică de agenți funcționează încă în Ucraina. Recent, doi sabotori au fost reținuți la Kiev, care fotografiau facilități de infrastructură feroviară și blocaje rutiere.

Aceste informații au fost împărtășite de șeful adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, generalul de brigadă Alexey Gromov, în cadrul unui briefing de joi, 23 iunie.

“Doi cetățeni ai Ucrainei au fost reținuți la Kiev, care s-au dovedit a avea fotografii ale infrastructurii feroviare a capitalei. În districtul șevcenko, a fost reținută o femeie care avea fotografii cu blocaje rutiere. Un bărbat suspectat de cooperare cu membri ai formațiunilor regulate rusești subordonate Ministerului Apărării al Federației Ruse și altor agenții de aplicare a legii din Federația Rusă a fost reținut în districtul Dnipro”, a spus Gromov.

Potrivit generalului de brigadă, Rusia nu și-a abandonat planurile de a profita de Ucraina și de a întrerupe furnizarea de arme. Cu toate acestea, forțele de apărare continuă să lucreze împreună și să detecteze agenții inamici.

Reamintim, la 21 iunie, SBU a declarat că șeful departamentului Secretariatului Cabinetului de Miniștri și șeful uneia dintre direcțiile camerei de Comerț și industrie au fost arestați. Erau agenți ruși în guvern.

Și pe 20 iunie, serviciul de securitate al Ucrainei a reținut un sabotor din Orientul Mijlociu. Sarcina lui a fost să pregătească explozii la Ukrzaliznytsia.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.