ocupanții au organizat o altă provocare în apropierea centralei nucleare/fotografia EnergoatomOcupanții au organizat o altă provocare în apropierea centralei nucleare/fotografia Energoatom

Trei “sosiri” au fost înregistrate în apropierea amplasamentului industrial al centralei nucleare Zaporozhye, ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși.

Acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al Energoatom.

“Rashiștii din Energodar au organizat o altă provocare: au tras spre centrala nucleară Zaporozhye. Ca urmare a bombardării lor astăzi la ora 14:30, Trei “sosiri” au fost înregistrate în apropierea amplasamentului industrial al centralei nucleare”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că inamicul a intrat în linia de comunicații de înaltă tensiune de 330 kV a GRP a centralei termice ZAES autotransformer–Zaporozhye.

“În ciuda provocărilor Rashiștilor, CNE continuă să funcționeze și să livreze energie sistemului energetic al Ucrainei prin liniile care funcționează. În funcție de capacitatea lor, s-a decis descărcarea și deconectarea uneia dintre unitățile de lucru ale Centralei Nucleare Zaporozhye de la rețea”, a raportat Energoatom.se subliniază faptul că nu au fost înregistrate emisii și evacuări de substanțe radioactive.

“Invadatorii continuă să terorizeze și să pună în pericol întreaga lume civilizată. Este necesar să se ia toate măsurile cât mai curând posibil pentru a recâștiga controlul asupra instalației nucleare din Ucraina!”,- se menționează în mesaj.

anterior s-a raportat că s-au auzit explozii în zona centralei nucleare Zaporozhye, locuitorii din Energodar au raportat provocări inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.