Gaidai a spus despre numărul de trădători din Luhansk  LOGGaidai a spus despre numărul de trădători din Regiunea Luhansk LOG

Șeful Luhansk OVA a recunoscut că în timpul luptelor pentru Severodonetsk și Lisichansk, au existat astfel de rezidenți locali care au predat pozițiile Forțelor Armate invadatorilor.

el a declarat Acest lucru într-un interviu cu UNIAN.

El a menționat că nu poate numi numărul acestor cetățeni, dar sunt. “Este imposibil să vorbim despre toată lumea în totalitate. Peste 120 de mii de locuitori locuiau în Severodonetsk, dar au rămas 10 mii, adică chiar dacă erau trădători ipotetic, aceasta nu este nici măcar 10% din întreaga populație care locuia acolo înainte de invazia pe scară largă. Deci procentul este mic.  Dar chiar dacă sunt 1 sau 2 mii de oameni care ar putea ajuta [inamicul], este încă mult”, a explicat Gaidai situația. 

“Ajustarea a fost foarte mare. Situațiile erau diferite. Acestea ar putea fi obișnuite “zhduny a lumii rusești”, și au existat și cei care au fost recrutați. De exemplu, au prins oameni cărora rușii le-au promis mașini pentru “munca”lor. Așa că au lucrat ca observatori sau au făcut rapoarte foto… Celor care au făcut-o pentru bani nu le-a păsat cu adevărat pentru cine erau”, a spus el.

Gaidai a menționat că autoritățile din Luhansk au încercat să rezolve problema cooperând cu SBU, dar nu au dat rezultate pozitive.

Citește și:  Gaidai a răspuns dacă Rusia a ajuns la granița administrativă a regiunii Luhansk Gaidai a răspuns dacă Rusia a ajuns la granița administrativă a regiunii Luhansk Gaidai a dezvăluit detalii despre distrugerea unui grup de Wagnerieni din Regiunea Luhansk (foto) Gaidai a dezvăluit detalii despre distrugerea unui grup de” Wagnerieni ” în Regiunea Luhansk (foto)

În plus, Gaidai a spus că nu a fost găsit un singur trădător în administrația regională de stat, nu există trădători printre conducerea CAA (administrația militară-civilă).

“În general, doar câteva capete au fost trădate, de exemplu, infamul președinte al orașului Rubezhny, precum și mai mulți șefi ai OTG”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, pe 13 iulie, Gaidai a spus că inamicul DRG din Regiunea Luhansk a fost întărit de mercenari din ligă, vorbesc ucraineană și sunt îmbrăcați în uniforme militare ucrainene și încearcă să intre în punctele de control ucrainene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *