apărarea aeriană a doborât încă două avioane rusești în regiunea Kharkiv/foto: Comandamentul aerian Vostok

Astăzi, pe 23 martie, mijloacele de apărare aeriană ucrainene au doborât încă două avioane rusești.

Acest lucru este raportat de Comandamentul aerian Vostok. Se remarcă faptul că regiunea sud-estică “devine a doua Cernobayevka” pentru aviația rusă.

“Datorită sistemelor de rachete antiaeriene ale Forțelor Aeriene. În mod tradițional, zi de zi, inamicul își pierde avioanele în această direcție. În această dimineață, pe 23 martie, soldații de apărare aeriană au “aterizat” încă două păsări ale ocupanților, care aduceau moartea în orașele pașnice”, se spune în raport.

Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei au aranjat un adevărat” cer nebun ” pentru ocupanții ruși în timpul zilei. În special, 6 avioane inamice, un elicopter, 5 vehicule aeriene fără pilot și 5 rachete de croazieră au fost doborâte.

În mai puțin de o lună de război, inamicul a pierdut deja o treime din aeronavele sale. În același timp, tot mai puțini piloți reținuți au fost înregistrați în ultima săptămână. Acest lucru poate însemna că, înainte de plecare, aceștia sunt privați de posibilitatea de a se scoate pentru a scăpa.

Anterior, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat situația pe întreaga linie frontală. Apărătorii noștri rețin avansul inamicului, forțând inamicul să se retragă în anumite direcții. Regimul Lukashenka continuă să dețină o grupare semnificativă de trupe în apropierea frontierei de stat a Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.