Alexander Vilkul a povestit cum nu i s-a oferit public să predea orașul inamicului/foto UNIAN

Șeful Consiliului Public al orașului, Alexander Vilkul, a declarat în emisiunea teledonului de informații că astăzi a răspuns public și ofertei publice oficiale a separatistului Oleg Tsarev “cu privire la cooperare Dar chiar înainte de aceasta, șeful Krivoy Rog a fost abordat cu oferte de “prietenie”.

“Au existat propuneri în a doua zi de agresiune, încă de la început. Unul dintre foștii mei colegi, ca să spunem așa, iartă – mă, Doamne, un coleg din Cabinetul de Miniștri, acesta era încă sub guvernul Ianukovici (fugarul Viktor Ianukovici-NN.), chemat cu propuneri de a semna un fel de acord “pace, prietenie și toate astea”, dar a fost trimis și aspru într-o anumită direcție. Și am informat toate serviciile speciale necesare despre acest lucru, eiei lucrează afară. Și pentru Tsarev – a fost public. E pe canalul de telegramă… Postează tot felul de videoclipuri” ticăloase ” pe care le plimbă în trenul vagonului armatei ocupanților, că organizează ceva acolo împreună cu ocupanții din teritoriile pe care le-au capturat. Acesta este canalul său oficial de telegramă, aceasta a fost adresa sa oficială. De aceea am făcut un răspuns oficial… așa cum am simțit, am răspuns!”el a spus.

Vilkul a vorbit și despre situația din jurul orașului Krivoy Rog.

“Am luptat pe perimetrul exterior pentru a șaptea zi la rând. Perimetrul exterior este, în funcție de teren, de la Krivoy Rog – de la 10 la 40 fapt, astăzi linia a fost deja determinată, partea din față, putem spune. E clar unde suntem, unde sunt ei. Am construit, așa cum am spus deja, o apărare profund eșalonată, mulțumesc lui Dumnezeu, avem o industrieorașul, o mulțime de echipamente: atât excavatoare, cât și carieră BelAZ, adică suntem foarte fortificați. A existat o încercare de a asalta orașul cu toate coloanele lor mari. Sunt în permanență acolo, au schimbat tactica, încearcă să se “amestece” în coloane de 20-30 de mașini, dar luptătorii noștri dau un răspuns decent, iar inamicul suferă pierderi grele atât în ceea ce privește echipamentul, cât și forța de muncă”, a spus Vilkul.

Amintiți-vă că pe 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul Ucrainei dimineața devreme. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat orașele pașnice, în special Kiev, Chernihiv, Kharkiv și Mariupol.reamintim că, la 27 februarie, Primarul din Kupyansk, regiunea Kharkiv, Ghenadi Matsegora, a oferit comanda Forțelor Armate ale Federației Ruse pentru a oferi sprijin și sprijin material. Primarul a oferit invadatorilor transport, locuințe, combustibil și alimente. Ulterior, oficialul a fost reținut, este suspectat de trădare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.