costul echipamentului furnizat a fost de aproape trei ori prețul acestor module IPT de la furnizor costul echipamentului furnizat a fost de aproape trei ori prețul acestor module IPT de la furnizor

La Kiev, șeful interimar al Departamentului Administrației de Stat a districtului Shevchenko a fost raportat a fi suspectat de confiscarea UAH 8 milioane alocate pentru repararea punctelor de încălzire.

Acest lucru este raportat de către serviciul de presă al Procuraturii orașului Kiev

Conform materialelor anchetei preliminare, în 2020, au fost încheiate contracte între Departamentul de planificare urbană, arhitectură și utilizarea terenurilor din Administrația de Stat a districtului șevcenko din orașul Kiev și o serie de întreprinderi pentru revizuirea (modernizarea) punctelor de încălzire modulare ale clădirilor rezidențiale din district.

S – a constatat că costul echipamentului furnizat a fost de aproape trei ori mai mare decât prețul acestor module IPT de la furnizorul-producător al produselor.

“Examinarea efectuată în timpul anchetei a constatat că pierderile datorate supraestimării costului echipamentului se ridică la peste 8 milioane UAH. Conform rezultatelor anchetei, șeful interimar al Departamentului menționat a fost informat despre suspiciunea de neglijență oficială”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că mai devreme în cadrul acestei producții, doi șefi de întreprinderi contractante și doi ingineri ai unei companii de utilități au fost raportați suspectați de deturnare de fonduri și fals Oficial (Partea 4 a articolului 191, Partea 1 a articolului 366 din Codul Penal al Ucrainei).

ancheta continuă, a adăugat Procuratura.

Amintiți-vă că serviciul de securitate al Ucrainei expuse un sistem de corupție pe scară largă în serviciul de consum de stat: aproape toți managerii de top au primit suspiciune.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *