APU a distrus ocupanții împreună cu echipamentul lor/screenshot APU a distrus ocupanții împreună cu echipamentul lor/screenshot

Soldații celei de-a 58-a brigăzi separate de infanterie motorizată numită după hatmanul Ivan Vygovsky au arătat un atac asupra ocupanților ruși. Echipamentul a fost distrus, echipajul a fost eliminat împreună cu muniția.

videoclipul a apărut pe Facebook-ul brigăzii.

Imaginile arată un grup de ocupanți care s-au acumulat în apropierea echipamentului lor. Războinicii au decis să lovească chiar în acest moment.

armura rusă, împreună cu invadatorii, a fost distrusă de o lovitură bine țintită de la “stugna”ucraineană. Muniția a fost detonată.

“Ce grad de carne prăjită îți place? Vygovtsy s-au descurcat bine aici”, au scris războinicii.

Citește și:  recunoașterea aeriană ucraineană a arătat utilizarea unui UAV American PUMA lângă Zaporozhye (Foto ,video) Recunoașterea aeriană ucraineană a arătat utilizarea UAV-ului American PUMA lângă Zaporozhye (Foto, video) toți au fost uciși: APU a distrus unitatea Wagner – interceptarea conversației (audio) “Toată lumea a fost ucisă”: APU a distrus unitatea Wagner – interceptarea conversației (audio) A devenit cunoscut despre pierderile și stările de panică ale invadatorilor din sudul Ucrainei A devenit cunoscut despre pierderile și stările de panică ale invadatorilor din sudul Ucrainei Air force: în timpul zilei, aviația AFU a efectuat până la zece raiduri aeriene asupra pozițiilor inamice Air force: în timpul zilei, aviația AFU a efectuat până la zece raiduri aeriene asupra pozițiilor inamice Rusia va fi forțată să ia o pauză în războiul cu Ucraina: expertul a numit date posibile Rusia va fi forțat să ia o pauză în războiul cu Ucraina: expertul numit date posibile

Anterior, soldații K2 54 OMBr au făcut un atac puternic asupra ocupanților, care se deplasau în jurul Donbass-ului ucrainean pe armură. Imaginile arată cum T-72b3 rusesc este aruncat în aer de o mină antitanc și apoi, în timpul evadării, sparge bariera Minei. “Controlul “pentru ocupanți a fost împușcat de la”Stugna”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.