Vladimir Zelensky/fotografia biroului președintelui

Vladimir Zelensky nu regretă alegerea pe care a făcut-o în urmă cu trei ani, când urma să candideze la președinție.

timpul scrie despre asta.

Jurnalistul a observat că Zelensky s-a schimbat mult în exterior. Pe fața lui au apărut noi riduri și nu-și mai caută consilierii cu ochii, gândindu-se la răspunsul la întrebare.

“Am îmbătrânit. Am îmbătrânit din această înțelepciune, pe care nu mi-am dorit-o niciodată. Acest lucru se datorează numărului de morți și torturii comise de soldații ruși. Aceasta este înțelepciunea. Pentru a fi sincer, nu mi-am propus niciodată să obțin aceste cunoștințe”, a spus el.

Jurnalistul l-a întrebat dacă Zelensky regretă alegerea pe care a făcut-o în urmă cu trei ani, când urma să candideze la președinție. “Nici o secundă”, a replicat el.

“El nu știe cum se va încheia războiul și cum locul său în el va rămâne în istorie. Acum știe doar că Ucraina are nevoie de un președinte de război. Și acesta este rolul pe care intenționează să îl joace”, a rezumat autorul raportului.

De asemenea, a devenit cunoscut faptul că la începutul războiului, trupele ruse au făcut două încercări de a asalta Reședința Președintelui ucrainean Vladimir Zelensky. Armata a raportat că grupurile de grevă rusești au aterizat la Kiev pentru a ucide sau captura președintele și familia sa. Zelensky a confirmat ulterior că soția și copiii săi erau încă acolo la acea vreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.