consecințele bombardării rusești a depozitului de deșeuri Yavorovsky/REUTERS photo

Ambasada Statelor Unite ale Americii condamnă atacul rusesc cu rachete asupra depozitului de deșeuri din Yavoriv, regiunea Lviv.

Acest lucru este menționat în mesajul Ambasadei SUA în microblogul Twitter.

“Condamnăm bombardarea Centrului Internațional pentru menținerea păcii și securitate din Yavorov, care a ucis 35 și a rănit 134 de persoane. Un atac asupra centrului, unde Statele Unite, Polonia, Lituania, Marea Britanie, Canada și alții au antrenat forțele ucrainene, nu va învinge soldații eroici care s-au antrenat acolo”, au spus diplomații americani.

Citește și:  Putin este dezamăgit: SUA au explicat de ce Federația Rusă a lovit poligonul Yavorovsky “Putin este dezamăgit”: SUA au explicat de ce Federația Rusă a lovit pe site-ul de testare Yavorovsky arderea cu flacără albastră: avionul ocupanților a fost doborât în Chernihiv “Arzând cu o flacără albastră”: un avion al ocupanților a fost doborât în Chernihiv  numărul de morți ca urmare a atacurilor aeriene rusești pe aerodromul de lângă Kropyvnytskyi a fost numit Numărul de morți ca urmare a atacurilor aeriene rusești pe aerodromul de lângă Kropyvnytskyi a fost numit trădătorul, pe care rușii l-au numit primar al Melitopolului, a fost declarat suspect Trădătorul, pe care rușii l-au numit “primar” al Melitopolului, a fost declarat suspect

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 13 martie, ocupanții au tras rachete la Centrul Internațional pentru menținerea păcii și securității din regiunea Lviv (terenul de pregătire militară Yavoriv).

atacul aerian a fost efectuat din apele Mării Negre și Azov. Avioanele au fost ridicate pe aeroportul din Saratov. În total, invadatorii au tras mai mult de 30 de rachete. Sistemul ucrainean de apărare aeriană a funcționat. Unele dintre rachete au fost doborâte în aer.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *