rudele luptătorilor din Azovstal primesc amenințări de la numerele rusești/fotografia regimentului Azov rudele luptătorilor din “Azovstal” primesc amenințări de la numerele rusești/fotografiile regimentului Azov

Soția unui luptător ucrainean de la uzina Azovstal, Arseniy Fedosyuk, a spus că rudele militarilor care au părăsit uzina au primit amenințări din partea numărului de operatori ai Federației Ruse. Persoanele necunoscute amenință violența și moartea.

Iulia Fedosyuk a spus despre acest lucru într-un comentariu la Ukrayinska Pravda

“Sună de la numere rusești, trimit mesaje către Telegram, Whatsapp, alți mesageri, batjocoresc și amenință. Asta se întâmplă de o lună. De când ne-am întâlnit cu Papa, atenția a început să ne fie acordată. După aceea, au început să sune Telegramă și să trimită mesaje că soțul meu se presupune că era deja mort; despre dacă voiam să-i văd fotografia sau videoclipul. Acestea sunt lucrurile. De asemenea, au sunat prin telefon pe Whatsapp. Erau numere rusești peste tot, așa că cred că rușii o fac”, a spus fata.

Citește și:  există trei BTG-uri de ocupanți ruși în apropierea granițelor nordice ale Ucrainei La granițele de nord ale Ucrainei există trei BTG-uri ale ocupanților ruși Kim a anunțat agravarea situației din regiunea Mykolaiv: bombardarea constantă Kim a spus despre agravarea situației din regiunea Mykolaiv:”bombardarea constantă”

în același timp, ea a menționat că amenințările sună și împotriva ei

“Am ajuns la soțul tău și vom ajunge la tine, în curând băieții noștri vor fi la Kiev.” Ei amenință violul și moartea”, a spus Fedosyuk.

În plus, ea a spus că pe 5 iunie lui Arseniy i s-a permis să o cheme pe mama sa Tatiana, dar după aceea, reprezentanții mass-media controlați de militanții “DNR” au început să o cheme pe femeie, au cerut comentarii în limba ucraineană.

Citește și:  Ministerul Afacerilor Interne a raportat amenințarea transferului DRG din Belarus în Volyn Ministerul Afacerilor Interne a raportat cu privire la amenințarea transferului DRG din Belarus la Volyn ocupanții intenționează să sărbătorească Ziua Rusiei în Mariupol: copiii sunt obligați să învețe imnul l/DNR ocupanții intenționează să sărbătorească “Ziua Rusiei” în Mariupol: copiii sunt obligați să învețe imnul l/DNR

Yulia a mai indicat că a primit o mulțime de apeluri de la numere necunoscute. Apelanții au întrebat-o ce crede despre autoritățile ucrainene atunci când soțul ei este în mâinile militanților.

“Probabil că se așteptau să critic autoritățile într-un fel. Dar nu le comentez nimic. Am încredere în autoritățile ucrainene și sper că vor face tot posibilul pentru a ne elibera soții”, a rezumat fata.

Apeluri și mesaje similare au fost primite de soția comandantului regimentului Mariupol” Azov ” Denis Prokopenko – Ekaterina.

Citește și:  SBU a expus agentul Kremlin care a creat 20 de mass - media online pro-ruse în Ucraina SBU expus Agent Kremlin care a creat 20 de mass-media on-line pro-rus în Ucrainaocupanții au vorbit deschis despre planurile de capturare a Zaporozhye ocupanții au vorbit deschis despre planurile de capturare a Zaporozhye

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 17 mai, Ministerul Apărării al Ucrainei a anunțat începutul unei operațiuni de salvare a apărătorilor Mariupol blocați pe teritoriul uzinei Azovstal.

Potrivit Ministerului Apărării, 53 de persoane rănite grav au fost evacuate din Azovstal la o unitate medicală din Novoazovsk pe 16 mai. Alte 211 de persoane au fost duse la Elenovka prin coridorul umanitar.

Pe 20 mai, comandantul regimentului Azov, locotenent-colonelul Denis Prokopenko, și-a exprimat speranța într-un mesaj video că eroii morți din Azovstal vor fi îngropați cu onoruri în viitorul apropiat.

Președintele Vladimir Zelensky speră că apărătorii lui Mariupol vor fi eliberați în timpul schimbului. La rândul său, secretarul NSDC, Oleksiy Danilov, a declarat că armata ucraineană de la uzina Mariupol “Azovstal” a fost dusă la yelenovka ocupată, nu este supusă torturii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.