armata rusă poate acoperi zonele de frontieră/foto REUTERS

trupele Federației Ruse pot continua să acopere obiecte în apropierea zonelor de frontieră ale Ucrainei.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 18:00 pe rețeaua socială Facebook.

“În direcția Seversky, inamicul a bombardat pozițiile ucrainene în apropierea satului Senkovka. Pentru a clarifica poziția trupelor noastre în direcția Sumy, inamicul a efectuat recunoașterea aeriană folosind UAV-uri”, se spune în mesaj.

“În viitor, nu este exclus ca acțiunile demonstrative să fie efectuate de-a lungul frontierei de stat a Ucrainei, precum și restabilirea daunelor provocate de incendiu unităților și infrastructurii noastre din zonele de frontieră în această direcție”, a spus Statul Major General.se spune separat că inamicul nu a efectuat acțiuni active în direcțiile Volyn și Polessky.

“Amenințarea atacurilor cu rachete ale inamicului împotriva instalațiilor de infrastructură militară și civilă situate pe teritoriul Ucrainei de pe teritoriul Republicii Belarus rămâne, precum și implementarea provocărilor în zonele situate în imediata apropiere a frontierei de stat a Ucrainei cu acuzația unităților forțelor noastre de apărare”, se spune în mesaj.

reamintim că invadatorii ruși au suferit pierderi în direcțiile Slobozhansky, Izyumsky, Donetsk și Tavrichesky în ziua curentă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.