colonelul SBU a explicat cum să restrângă Rusia/fotografie ua.depositphotos.com Colonelul SBU a explicat cum poate fi reținută Rusia/fotografie ua.depositphotos.com

Pentru a descuraja Federația Rusă, Ucraina ar trebui să poată bombarda orașele inamice ca răspuns.

Statul ucrainean trebuie să facă astfel de arme care ar putea lovi obiecte pe teritoriul inamic, inclusiv rachete cu rază medie de acțiune, a declarat adjunctul poporului, colonel al Serviciului de securitate al Ucrainei, apărător al aeroportului Donetsk Roman Kostenko, care luptă împotriva Federației Ruse, într-un interviu cu jurnalistul Dmitry Gordon, scrie publicația “Gordon”.

Potrivit interlocutorului, este posibil să existe un dialog normal despre politică cu partea rusă numai atunci când îi este frică.

“Vorbesc despre izolare acum. Nu suntem limitați de niciun act cu privire la raza de acțiune a rachetelor noastre. Ce ne-ar da ocazia să-l reținem pe inamic? Federația Rusă are și centrale nucleare. Nu cer să fie bombardați. Nu trebuie să facem asta. Dar trebuie să le amenințăm instalațiile de infrastructură, centralele nucleare și instalațiile economice…”,- adjunct al Poporului a declarat.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Oponenții au tras în instalații militare și civile, peste 20 de mii de oameni au fost uciși doar în Mariupol.

Roman Kostenko a prezis că partea ucraineană nu va pune capăt războiului cu Federația Rusă până la sfârșitul acestui an, având mijloacele și forțele pe care le are acum.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.