provocările sunt posibile în regiunile care se învecinează cu Ucraina din regiunile Gomel și Brest/foto t.me/modmilbyProvocările sunt posibile în regiunile care se învecinează cu Ucraina din regiunile Gomel și Brest/foto t.me/modmilby

Amenințarea atacurilor cu rachete din Belarus va continua încă trei luni.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina avertizează cu privire la acest lucru. Ei au subliniat, de asemenea, că pot exista provocări din Belarus.

“Cu toate acestea, nu este exclusă posibilitatea unor provocări armate de către unitățile de operațiuni speciale ale Forțelor Armate ale Republicii Belarus împreună cu unitățile cu destinație specială și militanții companiilor militare private din Federația Rusă”, a declarat șeful adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General Alexey Gromov la un briefing.

Provocările sunt posibile în raioanele Regiunilor Gomel și Brest care se învecinează cu Ucraina pentru a semăna sentimente anti-ucrainene în societatea belarusă, potrivit Statului Major General. Probabilitatea unui atac inamic de pe teritoriul Belarusului sau a unei invazii a Ucrainei rămâne scăzută.

După cum a raportat UNIAN, pe 21 iulie, președintele nerecunoscut al Belarusului Alexander Lukashenko a confirmat că Belarusul ajută Rusia în agresiunea împotriva Ucrainei. Cu toate acestea, el a declarat cinic că ” ei nu ucid oameni.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.