Statul Major General nu înregistrează semne că Belarus se pregătește de război din partea Federației Ruse /foto REUTERSStatul Major General nu înregistrează semne că Belarus se pregătește de război din partea Federației Ruse/foto REUTERS “/> Statul Major General nu înregistrează semne că Belarus se pregătește de război din partea Federației Ruse/foto REUTERS

Armata ucraineană nu a înregistrat încă semne că Forțele Armate ale Federației Ruse și Forțele Armate din Belarus se pregătesc pentru o ofensivă în direcțiile Volyn și Polessky.

Acest lucru este raportat de către Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina, în Rezumatul seara a situației de pe front ca din 29 iulie.

De asemenea, Statul Major General informează că, în direcția Seversky, inamicul a continuat să lovească facilitățile de infrastructură din artileria cu butoaie și rachete din zonele de frontieră din regiunile Chernihiv și Sumy.

În același timp, inamicul a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-urilor în apropierea satului Gremyach, regiunea Chernihiv.

posibilă ofensivă din Belarus

Potrivit șefului Ova Chernihiv Vyacheslav Chaus, acum există amenințarea unui atac terestru de pe teritoriul Belarusului către regiunea Chernihiv și se pregătesc pentru acest lucru. În cazul unei invazii, autoritățile locale și armata au un plan de răspuns, ale cărui detalii nu sunt dezvăluite.

UNIAN a raportat, de asemenea, că Ministerul Apărării din Belarus a continuat exercițiile militare până cel puțin pe 6 August 2022. Numărul total de continuări ale exercițiilor este deja de 14 săptămâni.

Potrivit lui Gayun, armata belarusă a devenit mai pregătită pentru operațiuni defensive, dar încă nu este pregătită pentru operațiuni ofensive la scară largă din cauza lipsei unei experiențe reale de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.