șeful Ova Odessa a vorbit despre amenințarea debarcării trupelor inamice pe coasta regiunilor Odessa /foto Unian, Oleg Kutsky

Președinte al administrației militare Regionale Odesa Maxim Marchenko a spus că există o amenințare de aterizare pe coasta regiunii Odesa.

Militarii noștri sunt pregătiți pentru aterizarea trupelor inamice și tot inamicul va vedea este fundul Mării Negre, a spus oficialul într-un mesaj video pe canalul Telegram.

“Astăzi (luni, 14 martie-Ed.) totul este calm în regiune. Acum există o amenințare de debarcare amfibie pe coasta noastră…”,- a spus Marchenko.

Reamintim că, pe 13 martie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a declarat că ocupanții ruși se pregăteau să efectueze o aterizare în Odessa și în regiune.

În dimineața zilei de 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul ucrainean. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Odessa.

la 11 martie, Odesa primarul Ghenadi Trukhanov a spus că inamicul a fost încercarea de a înconjura Centrul regional.

potrivit Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, la mijlocul lunii martie, pierderile Rusiei în Ucraina depășesc aproximativ 12 mii de oameni.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.