“Manevrarea a 2 detașamente de nave de război continuă în Marea Neagră, care dețin blocada porturilor ucrainene și transportul maritim civil/REUTERS ilustrare

Amenințarea atacurilor cu rachete din partea Federației Ruse rămâne în Ucraina. În Marea Neagră, începând cu 18 mai, există 4 nave cu peste 30 de rachete de croazieră care sunt gata de utilizare.

comanda operațională “Sud” raportează despre asta pe Facebook

“În Marea Neagră continuă Manevrarea a 2 detașamente de nave de război, care dețin blocada porturilor ucrainene și a transportului civil. Peste 30 de rachete de croazieră sunt gata de utilizare pe 4 Nave”, se arată în raport.

De aceea Ucrainenii sunt îndemnați să nu neglijeze alarmele. 

“Nu neglija avertismentele despre pericolul aerian, verificați cu atenție informațiile, nu lăsați inamicul să vă manipuleze mintea, credeți în forțele de apărare și victoria noastră!”,- adăugat în OK “Sud”.

Citește și:  Domul de fier nu este potrivit pentru Ucraina, inamicul poate lovi din orice punct-Arestovich “Iron Dome”nu este potrivit pentru Ucraina, inamicul poate lovi din orice punct-Arestovich  Ucraina va câștiga dacă primește tot ajutorul convenit cu partenerii la timp-Ermak Ucraina va câștiga dacă primește toată asistența convenită cu partenerii la timp-Ermak Propaganda consumului intern: Ministerul Apărării cu privire la intenția Federației Ruse de a interzice schimbul de Azov Propaganda consumului intern: Ministerul Apărării cu privire la intenția Rusia de a interzice schimbul de”Azov”

Anterior, UNIAN a raportat deja că aeronavele ucrainene au lovit un grup de echipamente inamice. A distrus 20 de vehicule de luptă pentru infanterie și muniție. De asemenea, au doborât o rachetă de croazieră și un bombardier de luptă Su-34 al ocupanților ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *