toate forțele Federației Ruse aruncă spre estul Ucrainei/foto Unian, Vyacheslav Ratinsky toate forțele Federației Ruse aruncă spre estul Ucrainei/foto Unian, Vyacheslav Ratinsky

Mikhail Samus, Director adjunct al Armatei, Centrul de conversie și dezarmare pentru Afaceri Internaționale, a declarat Dacă există o amenințare cu un atac asupra Kievului din Belarus. Expertul consideră că capitalul poate fi sub o nouă lovitură, dar ocupanții nu vor reuși.

Samus a povestit despre acest lucru într-un interviu pentru TSN. 

Potrivit expertului, Rashiștii nu au puterea și capacitățile pentru o ofensivă de succes asupra Kievului. Desigur, ei pot încerca să atace în direcția capitalei din Belarus, dar nu vor reuși.

“Dacă vor urca pe direcția Kiev acum, vor sta acolo. Cu toate acestea, sunt sigur că sarcina principală a grupării nordice este o distragere a atenției… Acolo, chiar și geografic, nu este Donbass, nu sudul. Astfel de marșuri rapide nu funcționează acolo. Ei au fost deja acolo un pic și știu cum se va termina. Au nevoie de o forță de aterizare, au nevoie de forțe de operațiuni speciale, trebuie să lupte foarte, foarte inteligent, competent cu inteligență și coordonare puternică. Dar nu au învățat cum să se coordoneze”, a remarcat Samus.

Toate forțele Federației Ruse sunt aruncate în estul Ucrainei, astfel încât ocupanții nu vor putea “distrage” fizic Kievul pentru o ofensivă deplină.

Citește și:  Expert în Probabilitatea mobilizării generale în Federația Rusă: va deveni clar pentru toată lumea că Putin intră în panică Expert cu privire la probabilitatea mobilizării generale în Federația Rusă: va deveni clar pentru toată lumea că Putin intră în panică rușii au bombardat puternic Lisichansk: numărul victimelor este necunoscut Rușii au bombardat puternic Lisichansk: numărul victimelor este necunoscut 50% dintre ocupanții răniți nu supraviețuiesc - Gayday 50% dintre ocupanții răniți nu supraviețuiesc-Gayday

Anterior, UNIAN a raportat deja că Samus a spus cât de periculoasă este gruparea militară asamblată de Belarus la granița cu Ucraina. Potrivit acestuia, gruparea Armatei bieloruse se întinde de la regiunea Kiev până la granița de vest a Ucrainei, dar nici măcar nu are un prim eșalon cu drepturi depline, să nu mai vorbim de al doilea. Expertul este încrezător că apărătorii ucraineni care se află în acea regiune vor face față numărului de militari din Belarus.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.